Montgai ha impulsat la campanya“Tothom recordat” per Tot Sants

L’Ajuntament de Montgai, coincidint amb la festa de Tot Sants, ha decidit impulsar la campanya ‘Tothom recordat’ que omplirà els 2 cementiris d’aquest municipi del Baix Sió a la comarca de la Noguera de flors.

Aquesta iniciativa ha sorgit del fet de detectar que hi ha tombes i nínxols que els propietaris (pel motiu que sigui), no en tenen cura, fet que dona sensació d’oblit de les persones que hi són enterrades. Així doncs, aquest dilluns 2 de novembre, l’Ajuntament amb la col·laboració del Consell d’Entitats de Montgai i Butsènit ha guarnit amb flors els nínxols i les tombes que no van rebre ofrenes durant el cap de setmana.

Enguany, la pandèmia i les noves mesures que restringeixen la mobilitat en caps de setmana, poden haver incrementat aquesta tendència per les dificultats que ha generat el confinament perimetral i municipal.

La idea era que les veïnes i veïns del poble, poguessin fer aquesta ofrena, però degut a la pandèmia s’ha hagut de fer en petit format, però tot i amb això, els difunts desatesos han rebut una ofrena floral de part del poble.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per