Montgai estrena el Servei d’Intervenció Socioeducativa aquest mes de desembre

Tot i les dificultats que ha causat la situació sanitària actual, el SIS no ha deixat d’atendre als seus usuaris


Des de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, el passat dimecres 9 desembre es va obrir el Servei Intervenció Socioeducativa (SIS) a Montgai. El SIS és un recurs d’atenció diürna que treballa amb famílies en situació de risc social per donar-los el suport necessari per satisfer les necessitats bàsiques dels seus fills i filles i assegurar el seu bon desenvolupament de forma integral, tant en l’àmbit físic, com psíquic, social i emocional.

Actualment, el SIS de Montgai atén 6 infants d’entre 6 i 12 anys que gaudeixen de tallers, activitats, programes i projectes que contribueixen a l’aprenentatge de valors, actituds, hàbits, coneixements, competències i habilitats que ajuden a formar-los per viure i conviure d’acord amb uns valors propis i amb una responsabilitat personal i social.

Amb el de Montgai, ja són 3 els SIS que estan en funcionament a la Noguera, juntament amb el de Balaguer i el d’Artesa de Segre, i atenen un total de 23 famílies: 5 a Artesa de Segre, 13 a Balaguer, 5 a Montgai. A més, s’està treballant per obrir el de Ponts properament.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per