Marta Pujol de l’IES la Mitjana guanya el Premi Amic-Ficcions 2020 de Lleida

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació promou la lectura i escriptura en català


Aquesta 12a edició del Concurs literari “Amic-Ficcions, l’Aventura de crear històries”va tancar el passat 31 de març amb una participació de 3.660 alumnes de 277 centres educatius diferents. Aquests joves, d’entre 14 i 18 anys, provenen de Catalunya (2.415), País Valencià (701), les Illes Balears (462), Aragó (63), Andorra (14), Catalunya Nord (4) i altres territoris (1).

En total, 88 alumnes de 21 centres educatius de Lleida han participat en aquesta edició. D’aquests, 10 alumnes (9 relats) de secundària i batxillerat van aconseguir arribar a la final.

Per primera vegada els finalistes i professors de tots els territoris de parla catalana, participants en el concurs literari AMIC-Ficcions, han seguit l’acte de lliurament de premis de la 12a edició del concurs a través de la plataforma Instagram Live a causa de la situació excepcional per la crisi del coronavirus, ja que no es va poder fer l’entrega presencialment.

A l’esdeveniment s’ha donat a conèixer la guanyadora del Premi Territorial de Lleida. Es tracta de l’alumna Marta Pujol Valls, de l’IES La Mitjana, que ha estat premiada amb uns auriculars sense fil. Així doncs, amb el relat titulat “Diners, temps i forces”, la jove ha aconseguit emportar-se el guardó.

A més, es va donar a conèixer la guanyadora del Premi Territorial dels Pirineus. Es tracta de l’alumna Júlia Closas Ribot de l’Institut La Valira de La Seu d’Urgell, sota el pseudònim ficcions88, que també ha estat premiada amb uns auriculars sense fils.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per