Més de 700 alumnes de 23 escoles de Catalunya participen al projecte FER

Durant el curs 2020-2021 més de 700 alumnes de 23 escoles de tot Catalunya participen al projecte Futurs Emprenedors Rurals, FER.CAT. Aquest projecte té com a objectiu principal fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles de zones rurals, està coordinat pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord i finançat per fons FEADER i pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Les escoles de la Noguera i el Segrià Nord que hi participen aquest curs són Vedruna de Balaguer, l’Escola de Ponts, l’Escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer i l’Escola Alfred Potrony de Térmens.

A més a més, els intercanvis internacionals que inclou el projecte s’han realitzat entre 11 de les escoles participants a Catalunya i 2 escoles d’Estònia, que també implementen FER amb el seu idioma. Els intercanvis permeten una relació entre escoles que s’envien des de correus electrònics fins a vídeos sobre el seu municipi, la seva escola, o el seu projecte empresarial dins del projecte FER.

El projecte FER.CAT es va posar en marxa per fomentar les vocacions emprenedores entre l’alumnat de cicle superior d’Educació Primària de les escoles ubicades en territoris rurals. Entre els objectius del projecte destaca despertar el talent emprenedor entre els joves, facilitar la cerca d’oportunitats i aprofitament de recursos oferts pel món rural, difondre la cultura emprenedora als centres educatius i incorporar valors relacionats amb l’emprenedoria, fomentar el treball en equip, el debat i les relacions, i introduir de formà bàsica la cultura financera a les escoles.

El curs passat 2019-2020 van ser més de 900 alumnes participants i el curs 2018-2019 més de 800.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per