Les videoconferències màgiques de Xema Solé Solà en el confinament s'han valorat molt positivament

El passat tretze d'abril i coincidint amb la festivitat de dilluns de Pascua a Catalunya, el mag, monologuista i actor lleidatà Xema Solé Solà, va posar en marxa el servei de trucs de màgia a través de videoconferència de WhatsApp, de forma totalment gratuïta i altruista, per tal d'ajudar a passar el temps durant el confinament; majoritàriament orientat a les persones que es trobaven soles, als nens i a les famílies en general.

Tot i que la data límit havia de ser el diumenge vint-i-sis d'abril, Màgic Xema decidir causa de la seva gran demanda ampliar el termini al doble del previst, donant-lo per clausurat a última hora de diumenge deu de maig.

En total s'han realitzat més de 300 trucades en una mitjana unes 10/12 per dia, dirigides als punts més diversos de la nostra península, i també les illes, tant les Balears com les Canàries. Pel que fa a autonomies indicar que les que més han sol·licitat el servei per ordre de trucades han estat: Catalunya, Madrid, País Basc, Aragó i Comunitat Valenciana, encara que pràcticament s'ha tingut l'oportunitat de portar la màgia telefònica a les poblacions més diverses de la nostra geografia. El temps dedicat a cada trucada ha estat d'uns 15 minuts, superant la previsió establerta per Xema a el doble, ja que solia fer jocs de metal·lisme per als adults, i visuals per als nens, i en la majoria de les trucades havia públic de diferents edats, encara que també algunes les van fer persones soles.

Com a anècdota indicar que l'interlocutor ho sol·licitava per e-mail a Xema, i aquest establia un primer contacte per intenten trobar l'hora oportuna. A l'hora prevista quan el mag connectava per mitja de la trucada amb els interessats, en la majoria de les ocasions l'estaven esperant  tota la família al voltant de el telèfon, o pantalla, com si es tractés de veure una sessió de cinema o teatre, o estiguessin esperant l'inici de pel·lícula o programa preferit de la  TV.

Atesa la l'èxit d'aquesta experiència, Xema Solé Solà a inclòs en la seva oferta artística, les felicitacions virtuals. És a dir que qualsevol persona pot contractar aquest servei per donar una sorpresa a un tercer, via videoconferència, amb un monòleg, acudit, o joc de màgia personalitzats. Això és ideal per donar una sorpresa en aniversaris, i està pensat per a nens, joves i adults; podent-se aplicar a tot tipus de celebracions o dies assenyalats. Tota la informació i detalls de com  realitzar la sol·licitud o contractació pot trobar-se en www.magiaymonologos.com
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per