Les vacances escolars de Nadal han ofert diferents activitats pels més menuts

Tot i la pandèmia, s’ha intentat oferir activitats segures durant el període de les vacances escolars


Les vacances escolars que van començar el passat 22 de desembre, han estat cobertes d’activitats pels més menuts, activitats pensades per les àrees de Joventut i Ensenyament de la Paeria de Balaguer.

La primera activitat va ser el diumenge 20 de desembre al Pavelló Molí de l’Esquerrà, el Caga Soca, on els més petits van poder cagar una soca que els va portar un regalet i també van poder gaudir d’un espectacle teatral “Safari” a càrrec de la Cia, La Baldufa. L’aforament estava limitat i per assistir calia reserva prèvia. L’entrada tenia un preu d’un euro. A l’entrar hi havia instal·lada una guardiola solidària en benefici de La Marató de TV3.

El casal de Nadal va començar el dimarts 22 de desembre i oferia tres franjes, una franja per setmana, amb 40 inscrits per franja. El casal estava dividit en grups per edats i les activitats eren molt diverses, algunes de les que es van fer eren les més exitoses al Cosmolúdic. Tallers pensats per diferents edats i que donava un servei a pares que treballaven mentre els seus fills es divertien. Hi va haver èxit d’inscrits en cada torn, que va acabar el 5 de gener . Per altra banda les llars d’infants municipals també van oferir estades pels més petits, durant el període de vacances escolars.

Una altra de les activitats destacades durant les festes de Nadal, va ser l’espectacle familiar, “Bons moments” de la Companyia Filigranes, el diumenge dia 3 de gener al Teatre Municipal, on també calia inscripció prèvia i que va omplir el teatre amb famílies que van gaudir d’un espectacle de pallassos i màgia.

Una de les altres novetats ha estat el 1r Concurs de Pessebres. Els interessats en participar-hi havien de fer un vídeo amb una durada màxim a de 30 segons. En el vídeo s’hi havia de veure tot el pessebre i s’havia de publicar a Instagram amb el hashtag #pessebrebalaguer i etiquetar @Balaguerjove. Es van valorar diferents aspectes com el format i la creativitat del pessebre. El passat 21 de desembre, es va fer entrega de premis, als tres millors pessebres d’un total de 46 pessebres presentats. Els premis van ser una Nintendo Switch, una tauleta Samsung i un altaveu JBL. Una activitat que s’havia fet fa molts anys a Balaguer, i pel seu format, totalment compatible amb la pandèmia, en poder-hi participat tothom des de casa, i que ha tingut molt bona resposta de la gent i que es continuarà de cara al proper Nadal.

El Casal de Nadal va substituir el parc Cosmolúdic que no es podia celebrar aquest any
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per