top of page

Les piscines del Secà van ser l’escenari de la celebració de la 35a Nit de l’Esport

Balaguer va celebrar el passat 28 de juny, la 34a edició de la Nit de l’Esport a les piscines del Secà. A l’acte hi van assistir uns tres-cents esportistes dels diferents clubs i entitats de la ciutat. Una festa que serveix per distingir els esportistes i equips de la ciutat que han destacat durant l’any pels seus mèrits, resultats, trajectòria o efemèrides.

Com a novetat en aquesta 35a edició s’ha incorporat la categoria ‘Balaguerins i balaguerines arreu del món’, la qual reconeix els i les esportistes que han dut el nom de la ciutat arreu, gràcies als seus mèrits esportius. Han estat Aran Aznar, Bernat Castellà, Iker Castillo, Noa Gracia, Arnau Pifarré i Mariona Marquès.

La menció especial va ser pel Club L’Estel amb motiu del seu 30è aniversari, però sobretot per la gran tasca que duen a terme en el foment de la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva en persones amb discapacitat intel·lectual.

El Premi d’Honor de l’Esport, va ser per a Lluís Pijuan, del Club Esportiu Natació Balaguer, el qual ha estat campió del món de 3.000 metres en categoria Màster d’Aigües obertes +50, una prova que es va disputar a Doha, a Qatar.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page