top of page

Les nits dels mesos de juliol i agost ofereixen una activitat entre l’oci i l’activitat física

Les àrees de Joventut i Esports de la Paeria de Balaguer presenten les activitats previstes per als mesos d’estiu a la ciutat.

La primera de les activitats previstes per a les nits d’estiu és el Cicle de Monòlegs, el qual es farà tots els dimecres de juliol i agost a la plaça del Teatre, a partir de dos quarts de deu del vespre. El primer dels monòlegs va ser aquest dimecres 3 de juliol , hi va anar a càrrec de Miguel Espejo.

Un altre dels cicles que es tornarà a realitzar aquest estiu és Música i Tapes, el qual es farà tots els dimarts a les nou del vespre a la plaça del Mercadal. La primera actuació va ser el dimarts dia 2 de juliol amb el grup de rumba Er Taqueta.

D’altra banda, durant l’estiu també s’han programat activitats setmanals vinculades a la pràctica esportiva i la salut que es faran de l’1 de juliol al 16 d’agost. Es faran classes de Zumba tots els dilluns a la plaça del Morter a partir d’un quart de nou; Aquafitness a les piscines del Secà els dijous de vuit i quart a nou; i Crossfit els divendres, també d’un quart de nou a nou a la piscina del poliesportiu.

Com cada estiu, la Paeria fa incís en la prevenció de la calor, tenint en compte les recomanacions habituals, com beure aigua sovint i menjar fruita, evitar fer exercici a les hores de més calor, tenir especial cura de les persones grans i dels infants, i descansar en espais a l’ombra.

Aquestes activitats són gratuïtes.
Commenti


banner-reclam.gif
bottom of page