Les festes de Nadal amb activitats de petit format pels més petits i joves

Una arribada i recepció dels Reis Mags pel canal de YouTube de la Paeria per pugui seguir des de les cases


Enguany hi ha moltes activitats esperades per les nenes i nens de Balaguer que no es podran duur a terme a causa del Covid-19, però des de la Paeria han pensat en opcions alternatives pels més joves de la casa que són els que més gaudeixen d’aquestes festes, coincidint amb les seves vacances escolars.

A partir del dimarts dia 22 comença el Casal de Nadal al Casal Lapallavacara que ofereix tres torns, amb 40 places per torn, oferint diversos tallers separats per franges d’edats. Aquest casal substitueix al saló Cosmolúdic. També les llars d’infants municipals ofereixen les seves estades.

Per una altra banda, i com a novetat, el primer concurs de Pessebres, que tots els que estiguin interessats en participar, han de penjar un video de 30 segons a l’Instagram, abans del dia 21. Una altra novetat, era el primer campionat de Fornite el 23 de desembre a Lapallavacara, que finalment s'ha hagut de suspendre per falta d'inscrits.

El dissabte 26, festivitats de Sant Esteve, es podrà gaudir del concert dels Stay Homas al Teatre, que ja s’han exhaurit les entrades i un concert a la Basílica del Sant Crist a càrrec de la pianista Marta Mesalles, amb les millors bandes sonores originals, a partir de les 17.30 h. Pel diumenge 3 de gener al Teatre Municipal es podrà veure l’espectacle familiar “Bons moments” de la Companyia Filigranes.

Queda per confirmar la ruta que faran els Reis Mags per la ciutat, però l’arribada es podrà seguir des del canal de YouTube de la Paeria.

En les activitats presencials, cal inscriure’s.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per