Les esglésies de la Vall de Boí inspiren les caixes d’Art i Torró d’Alemany

El projecte resumeix els valors de la marca, “Art, Cultura, Humanitat”, promocionant el territori i no robotitzant processos d’elaboració


Torrons i Mel Alemany ha tornat a apostar per l’art més inclusiu per il·lustrar les seves caixes d’Art i Torró d’aquest Nadal de la seva col·lecció Art Cru. Enguany, les signen els artistes Joan Ramon Farré, de l’associació L’Estel de Balaguer, Juan Castro de la Fundació Ilersis Shalom, Cristina Mercadé de la Fundació Aspros, i Miracle Sánchez de La Torxa. Es tracta d’un projecte de Torrons i Mel Alemany en col·laboració amb el tercer sector, que cada Nadal presenta una edició limitada inspirada en un motiu diferent.

Aquest any, les caixes amb valor social han estat inspirades pel 20è aniversari de la declaració de les esglésies romàniques de la Vall de Boí com a Patrimoni Mundial per la Unesco. Els guanyadors s’han elegit amb un concurs que promou l’empresa d’Os de Balaguer conjuntament amb les quatre entitats lleidatanes.

Un any més, Alemany ha promogut el concurs ‘Art Cru Alemany’, en el marc del qual tots els artistes de cada entitat han presentat una obra. D’entre totes elles, se n’ha escollit una de cada centre, que és la que s’ha estampat a la caixa d’art. El projecte artístic de les caixes d’art es basa en el concepte ‘Art Cru’, entès com l’art sense processar, en què l’important és l’expressió, més enllà de la formalitat.

Conté els productes premiats als Premis Great Taste Awards, els Oscars de l’alimentació delicatessen, sent l’empresa més premiada de l’Estat en aquests guardons de reconeixement internacional.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per