top of page
hemeroteca.jpg

Les Aules de Formació de la Noguera fan la seva sortida cultural de cada any per fi de curs

Durant aquest curs han participant vuit municipis de la comarca de la Noguera amb 500 participants


En les darreres setmanes, les diferents Aules de Formació de la Noguera han gaudit de la sortida cultural que cada any es programa com a activitat del curs.

Enguany han visitat el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri, un espai de gran importància espiritual i cultural amb una arquitectura impressionant, i l’església i el poble de Sant Bartomeu, a l’Alt Camp, que es troba en un entorn rural únic. A la tarda, van visitar la cooperativa de Vila-rodona, amb tast de cava i vi inclòs.

Durant el curs 2022-2023 gairebé 500 persones han participat en les diferents aules que s’han organitzat a vuit municipis de la comarca: Albesa, Artesa de Segre, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Menàrguens, Ponts, Térmens i Vallfogona de Balaguer.

En tots els municipis les sessions començaven a les 17.30 h i amb una periodicitat mensual, excepte a Balaguer on es feia una sessió a la setmana.

Les temàtiques de les sessions d’enguany han estat de diferents disciplines com literatura, geografia, sociologia, història, medicina, educació emocional, mitologia, astronomia, etc., impartides per professionals experts en cada matèria.

Aquesta activitat de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera es va consolidant any rere any, amb un nombre de participants creixent. Davant aquestes bones dades i la bona valoració per part de les persones assistents, des del Consell Comarcal hi ha la voluntat de poder programar aquesta activitat a més pobles de la Noguera el proper curs, ja que des de que es va iniciar, cada any ha tingut més participants i diferents municipis es volen sumar ne aquest projecte.banner-reclam.gif
bottom of page