top of page
hemeroteca.jpg

Les associacions de comerciants entreguen els premis “Compra i descobreix Catalunya”

Les dues associacions de comerciants de la ciutat, en col·laboració amb la Paeria de Balaguer, van fer el sorteig el passat 5 de juliol, de la campanya per a la promoció del comerç ‘Compra i descobreix Catalunya’, del qual van fer el lliurament dels premis el dia 11.

El sorteig de la campanya comercial ‘Compra i descobreix Catalunya’, es va celebrar al Xalet Montiu en la 13a edició d’un projecte de treball col·laboratiu entre administracions locals de tot el territori català per impulsar al comerç de proximitat i donar a conèixer els municipis organitzadors. formada per un total de 34 municipis. Balaguer és el vuitè any que hi participava i ho ha fet amb més de 160 establiments de les dues associacions de la ciutat. En total s’han entregat 34 premis i un dirigit a un comerciant de la ciutat, que s’ha entregat a Cal Busquets.

Durant tot el mes de juny les persones que van comprar en algun dels comerços adherits entraven en aquest sorteig de diversos premis, els quals consisteixen en experiències d’un o dos dies per a dues persones en algun de les trenta-quatre poblacions participants.

En el cas de Balaguer es fa una visita guiada pels principals atractius de la ciutat, es visita el Centre d’Interpretació de l’Or del Segre i, entre altres, es fa entrega d’un lot de productes de proximitat. A Balaguer la visita dels guanyadors es farà el proper 23 de setembre.
banner-reclam.gif
bottom of page