top of page
hemeroteca.jpg

Les àrees de Joventut i Esports de la Paeria presenten les activitats per les nits d’estiu

Les àrees de Joventut i Esports han presentat recentment les activitats previstes per als mesos d’estiu a la ciutat de Balaguer.

La primera de les activitats previstes per a les nits d’estiu és el Cicle de Monòlegs, els quals es faran tots els dimecres de juliol i agost a la plaça del Teatre, a partir de dos quarts de deu del vespre.

Un altre dels cicles que s’ha tornat a organitzar per aquest estiu és el Música i Tapes, el qual es farà tots els dimarts a les nou del vespre a la plaça del Mercadal.

D’altra banda, durant l’estiu s’han programat activitats setmanals vinculades a la pràctica esportiva i la salut que es faran del 3 de juliol al 18 d’agost. Aquestes són: caminades saludables, les quals estan previstes els dilluns a dos quarts de nou i se sortirà des de la plaça del Morter; classes de Zumba, que es faran també a la plaça del Morter els dimarts a un quart de nou del vespre; i Aquafitness, que es farà a les piscines del Secà tots els dijous a partir d’un quart de nou.

La Paeria fa incís un any més en la prevenció de la calor, tenint en compte les recomanacions habituals, com beure aigua sovint i menjar fruita, evitar fer exercici a les hores de més calor, tenir especial cura de les persones grans i dels infants, i descansar en espais a l’ombra de cara als mesos d’estiu.

banner-reclam.gif
bottom of page