top of page
hemeroteca.jpg

La Societat Gastronòmica i Cultural lliurarà el Cargol d’Or a Robert Martínez

Robert Martínez és actualment el seleccionador de la Selecció de futbol de Portugal


El proper 29 d’octubre, la Societat Gastronòmica i Cultural del Comtat d’Urgell lliurarà el premi Caragol d’or 2023 al balaguerí internacional Robert Martínez Montoliu.

El premi es concedeix com a reconeixement per la seva trajectòria com a jugador, entrenador i seleccionador de futbol, aquest fet ha comportat que el nom de la ciutat de Balaguer, lloc on l’ha vist néixer i créixer hagi estat anomenat a molts indrets d’arreu del món.

El Cargol d’or és un distintiu que atorga la Societat Gastronòmica a un balaguerí o grup de balaguerins que tinguin una rellevància important en la seva categoria o especialitat. Una distinció que s’entrega cada any a una persona, entitat o institució dels Països Catalans que s’ha distingit durant l’any o al llarg de la seva trajectòria dins dels àmbits de la gastronomia, cultura, art, esport, solidaritat, etc.

Altres cargols d’or que s’han lliurat han estat: a L’Estel, Antoni Carreño, Josep Ma Morell, Frederic Letamendi, Joan Ramon Garcés, Orfeó Balaguerí, Lluis Muixi... entre molts d’altres.

L’acte d’entrega del Cargol d’Or es farà a la Finca Divina Pastora i està obert al públic.
banner-reclam.gif
bottom of page