top of page
hemeroteca.jpg

La Sentiu de Sió va acollir la V edició de l’English Day de la comarca de la Noguera

Una iniciativa del Grup de Treball de Mestres d’Anglès d’Escoles Rurals de la Noguera per fomentar l’anglès d’una manera lúdica i festiva


El passat mes d’octubre es va celebrar el 5è English Day comarcal a La Sentiu de Sió. La iniciativa, impulsada pel Grup de Treball de Mestres d’Anglès d’Escoles Rurals de La Noguera i subvencionada econòmicament pel Consell Comarcal, va reunir més de 400 alumnes i 40 mestres de Primària de 19 poblacions de la comarca repartits en dos divendres: el dia 6 l’alumnat de Cicle Mitjà i el dia 20 el de Cicle Superior.

L’objectiu principal de l’English Day és la millora de la competència lingüística en aquesta llengua estrangera d’una forma lúdica i engrescadora fora de les aules. Alhora, també es fomenta la convivència d’infants i mestres de les diferents escoles rurals de la comarca així com la descoberta i coneixença del poble on cada curs se celebra aquesta jornada.

A l’English Day, l’anglès esdevé la llengua vehicular durant tot el dia: al matí, es va oferir l’obra de teatre “Treasure Island” a la Sala Polivalent del poble, representada per actors nadius de la Companyia IPA Productions i amb participació d’alumnes a l’escenari. Després de dinar, va ser l’hora d’iniciar la gimcana “Pirates, all aboard!” de temàtica de pirates, amb controls repartits per tota La Sentiu dinamitzats pels teachers.

Els grups d’alumnes i mestres barrejats de diferents escoles havien de passar proves, ballar, escoltar històries... i aconseguir les claus amb el codi secret per obrir el tresor pirata. La cloenda va ser de tornada tothom a l’escola, amb l’obertura del cofre del tresor, regal i foto final de festa.

banner-reclam.gif
bottom of page