top of page
hemeroteca.jpg

La Residència Sant Domènec ha fet una gran celebració pel seu 40è aniversari

La Residència Sant Domènec ha celebrat els seus 40 anys amb molts actes repartits en dos dies. El divendres 29 de setembre es va fer a l’església Sant Domènec un homenatge als col·laboradors en les activitats socioculturals de la residència (com corals, grups musicals, conferenciants, escoles de la ciutat, Creu Roja...etc), aplegant-se unes 170 persones.

El diumenge 1 d’octubre, coincidint amb el Dia Internacional de les persones grans, es van dur a terme un conjunt d’actes coordinats pel president de l’associació-residència, Sr. Jaume Camarasa, acompanyat per diferents autoritats. Inicialment hi va haver una missa cantada per l’Orfeó Balaguerí i la pianista Marta Mesalles. En acabar es va fer entrega d’unes plaques de reconeixement a diferents persones o entitats que han estat rellevants durant els 40 anys d’història. Acte seguit es van dur a terme uns parlaments per part de les diferents autoritats assistents a l’acte.

La festa va continuar al claustre de Sant Domènec on es va inaugurar l’exposició “40 anys de compromís i qualitat”. Finalment, es va oferir un aperitiu per a tots els assistents amenitzat pel grup local Ksonronda.

Una celebració entranyable amb més de 450 persones entre socis, residents, familiars i simpatitzants.

La Residència Geriàtrica Sant Domènec, és una, associació de caràcter Benèfic i Social, declarada d’Utilitat Pública, que està posicionada dins del rànquing de les 10 millors residències de Catalunya.
banner-reclam.gif
bottom of page