La recollida solidària d’aliments a Balaguer, en marxa

Des d'ahir dimarts 14 d’abril a Balaguer s’està fent una recollida solidària d’aliments per proveir el Banc d’Aliments de la Noguera, Àgape, i evitar el desabastiment atès que des de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera s’ha constatat una major demanda d’aliments que dia a dia va augmentant.

Hi ha punts de recollida als accessos dels supermercats de Balaguer que hi col·laboren: BonÀrea, Caprabo, DIA,,LidL, Mercadona i Plusfresc (2). A cadascun d’aquests punts de recollida hi ha una persona voluntària de les entitats col·laboradores, de 10.30 h a 13.30 h i de 17.00 h a 19.00 h, per poder cobrir la franges horàries de matí i de tarda.

En aquests moments que s’està produint un increment considerable de la demanda d’aliments, els més necessaris per tal que el banc d'aliments Àgape pugui lliurar lots equilibrats són: cereals per esmorzar, crema de cacau, melmelada, sucs, caldo de pollastre, tomata fregida, conserva de fruita, conserva de verdura, llet, farina, sal i sucre.

Aquesta recollida ha estat una iniciativa del Consell Comarcal de la Noguera i de la Paeria de Balaguer, i es pot fer gràcies a la implicació dels supermercats de Balaguer esmentats, i de Creu Roja, Càritas, l’església Palabra de Fe de Balaguer, l’associació Chabab Al Amal, Protecció Civil de Balaguer, Policia Local i Mossos d’Esquadra.

Des del Consell comarcal de la Noguera volem fer públic el nostre agraïment a tots ells i també a les persones que contribuiran amb la seva aportació d’aliments.


banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per