top of page
hemeroteca.jpg

La prova de btt no competitiva 3Ermites se celebrarà aquest diumenge 22 d’octubre

Aquest diumenge 22 d’octubre, se celebrarà la primera edició de la ‘3ermites’, el monogràfic BTT de la Noguera, una cursa de caire no competitiu, organitzada per la Paeria d’Esports de Balaguer.

Aquesta prova transcorre per les ermites de Cérvoles (Ós de Balaguer); l’ermita de la Mare de Déu de Montalegre de Vilanova de la Sal (les Avellanes i Santa Linya), i l’ermita de Sant Jordi (Camarasa).

Dissenyada en tres distàncies i estarà oberta a 300 participants. Cap la possibilitat de fer només una ermita, amb un recorregut de 50 km; els que decideixin fer-ne dos, hauran de recórrer 70 km, i els que completin el recorregut amb les tres ermites, hauran de fer 90km amb 2.200 metres de desnivell.

L’origen principal de la prova surt de la mítica Ermitanyos que gairebé va celebrar 25 edicions de forma consecutiva. Aquesta vol ser una continuïtat a aquella prova de btt que passava per les tres ermites emblemàtiques de la comarca de la Noguera.

L’activitat esportiva s’iniciarà a les 08:00 del matí al pavelló Molí de l’Esquerrà, però des de dissabte tarda que ja es farà entrega dels dorsals i també diumenge mati abans que comenci la prova. En acabar es farà entrega de premis i fi de festa.


banner-reclam.gif
bottom of page