La Paeria va fer balanç dels serveis oferts per l’Àrea d’Ocupació del passat 2020

La Paeria de Balaguer va fer balanç dels serveis oferts a través de l’àrea d’Ocupació durant l’any passat, concretament des del mes de maig fins al desembre de 2020.

El primer que va destacar el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, és que fa molts anys que es treballa en polítiques actives d’ocupació i que aquestes han donat uns molt bons resultats, entre altres coses, perquè s’ha pogut comptar amb diverses tècniques per dur-les a terme. S’han prestat serveis a les persones, a les empreses alhora que s’han fet també diverses formacions.

Per la seva banda, la paera de Promoció Econòmica, Ester Guarné, va destacar com a novetat dins de l’àrea d’Ocupació durant el 2020 la posada en marxa d’una borsa de treball, “un servei d’intermediació entre empreses i persones”. A la borsa s’hi van inscriure l’any passat un total de 958 persones i es van oferir 562 llocs de treball.

La tècnica d’ocupació de la Paeria de Balaguer, Èrika Arenas, va comentar que tota aquesta intermediació, entre empreses i persones, s’articula a través de la pàgina web del CEI. Els programes d’ocupació del SOC, es van contractar 11 persones tècniques per a la gestió de programes d’ocupació i que 48 persones desocupades van estar contractades per la Paeria en programes ocupacionals. D’altra banda, de les 177 persones participants orientades a programes d’ocupació, 78 s’han inserit en el món laboral.

La Paeria continua apostant aquest 2021 per l’ocupació de les persones i és per això que hi ha diferents programes en execució: l’ENFEINA’T 2019, un programa adreçat a persones en situació d’atur de llarga durada; el programa SINGULARS 2020 “ Som Joves”, destinat a joves de 16 a 29 anys amb baixa qualificació formativa i/o nul·la o poca experiència laboral.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per