top of page
hemeroteca.jpg

La Paeria va celebrar el sorteigs dels Vals de Compra de la Campanya de Nadal

El sorteig es va fer el divendres dia 12 i aquest passat 19 de gener es va fer entrega als guanyadors dels vals


Des de l’Àrea de Promoció, Fires i Festes de la Paeria i amb motiu de la campanya comercial ‘A Balaguer per Nadal, el millor regal’ es va organitzar un sorteig de vals de compra per valor de 5.000 €, que es va celebrar el passat divendres 12 de gener i el divendres 19 de gener es va fer l’entrega de premis, amb la participació de la paera en cap, Lorena González; el paer de Comerç, Guifré Ricart; i representants de les quatre associacions de comerciants de la ciutat.

Aquesta campanya es va dur a terme conjuntament amb les associacions comercials de la ciutat, l’Associació Comerç Balaguer Històric, l’Associació de comerciants ACB, Sanahuja Comercial i l’Associació de comerciants del carrer Urgell.

Els vals de participació es podien trobar en qualsevol dels 186 establiments adherits a la campanya de Nadal, els quals formen part d’alguna de les quatre associacions comercials de la ciutat.

Un cop finalitzada la campanya, s’ha celebrat el sorteig dels vals per un valor econòmic total de 5.000 €, els quals estan repartits en dos vals de 500 €; quatre de 400 €; cinc de 250 €; set de 100 €; i nou de 50 €.

Des de la Paeria es valora molt positivament l’acció com una forma de dinamització del comerç local, a través del sorteig de butlletes per a gastar en algun dels establiments adherits abans del 31 de març de 2024. També el sector comercial està content amb la campanya.
banner-reclam.gif
bottom of page