top of page
hemeroteca.jpg

La Paeria segueix amb el programa “De la mà” d’acompanyament a la gent gran

Enguany, el Programa ‘De La Mà’ ha esta possible gràcies al Projecte Treball als Barris 2022 i el Programa de Treball i Formació 2022, finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i d’Economia Social - SEPE. Gràcies a aquestes subvencions, l’equip ‘De La Mà’ s’ha configurat amb la contractació de vuit persones, de les quals sis són acompanyants, i dues fan la tasca de coordinació i vetllen per la planificació dels serveis i comunicació amb les famílies i persones usuàries.

El Programa ‘De La Mà’ és un servei gratuït d’acompanyament a la gent gran, el qual té com a objectiu facilitar l’envelliment actiu de les persones de més de 65 anys residents a Balaguer, i que presenten alguna dificultat per sortir del domicili de manera autònoma, doncs els acompanyen a comprar, fer gestions, visites mèdiques o senzillament a fer un passeig i relacionar-se socialment.

El programa ‘De La Mà’ continuarà oferint els serveis d’acompanyament, adaptant els horaris de les persones usuàries amb els professionals que realitzen l’acompanyament.


banner-reclam.gif
bottom of page