La Paeria presenta les activitats per les nits dels mesos de juliol i agost

Cicle de Música i Tapes, monòlegs a la fresca, classes de zumba i cinema a la fresca com a novetat


La Paeria de Balaguer va presentar el passat divendres 19 de juny, les activitats lúdiques i d’oci previstes per aquest estiu.

Les diferents activitats tindran lloc durant els mesos de juliol i agost. Els dimarts serà el torn del Música i Tapes a partir de les 21 h; els dimecres es podrà gaudir dels monòlegs a partir de les 21.30 h, com sempre a càrrec de coneguts humoristes; els dijous es podrà gaudir fent esport i salut amb les classes de zumba a les 20.30 h i pel que fa al cinema a la fresca es farà els divendres a partir de les 22 h.

Una altra de les novetats d’enguany és que les diferents activitats, es faran totes a la plaça del teatre per qüestions de seguretat i protecció, poguent controlar accessos i limitar l’aforament. Caldrà fer reserva prèvia per assistir als diferents espectacles. Per fer la reserva prèvia hi haurà un formulari web que els interessats podran omplir per posteriorment anar a recollir les entrades, totalment gratuïtes, al casal Lapallavacara. Una persona podrà recollir fins a 5 entrades.

Pel que fa a l’àrea d’Esports, s’ha intentat reconduir el programa Esport i Salut dels anys anteriors a causa de les mesures de seguretat, és per això que s’han suprimit activitats com l’Aquagym, l’estretching o les caminades tot i que s’han decidit mantenir les classes de zumba.

El Música i Tapes, hi ha previstes un total de vuit actuacions de música en directe: el dia 7 de juliol actuarà Suprise; el dia 14 ho farà Aire flamenco; el dia 21 serà el torn de Marina i Capi i el dia 28 actuarà Éphona. A l’agost, el cicle continuarà el dia 4 amb Er Taqueta; el dia 11 actuarà el grup Kasonroda; el dia 18 Le Nais i el dia 25 Tributabba.

El Cicle de ‘Monòlegs’ d’aquest 2020, d’altra banda, comptarà amb la participació de vuit coneguts humoristes: el dia 8 de juliol serà el torn de Toni Cano; el dia 15 actuarà Pepi Labrador; el dia 22 ho farà “Enrique el grande”; i el dia 29 Sergio Marín. El primer a a actuar el mes d’agost serà Marco Antonio, que ho farà el dia 5; el 12 d’agost visitarà la plaça del teatre de Balaguer Juan Aroca; el dia 19 Fernando Moraño i el dia 26 acabarà el cicle amb l’actuació de Toni Cruz.

Hi ha 6 projeccions previstes, pel 10 de juliol “Espies disfressats”, pel 17 “Lego. La pel·lícula 2” i el dia 24 “Paddington”. A l’agost, les tres pel·lícules que es projectaran són el dia 7 “Star Wars. L’ascens de Skywalker; el dia 14 “Atrapa la bandera”, i el dia 21 “El meu amic el gegant”. Totes elles doblades al català.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per