La Paeria presenta la campanya “Troba-ho a Balaguer” per reactivar comerç i serveis locals

La Paeria ha posat en marxa una campanya de comunicació per visibilitzar tot el teixit comercial, empresarial i de serveis de la capital de La Noguera, apel·lant així al consum de proximitat, Sota el lema “Troba-ho a Balaguer”.

La campanya, mostra l’àmplia oferta comercial de Balaguer a través de frases pensades per les diferents tipologies d’empreses de la ciutat. “Un cafè per canviar el món”, “llibres per viure mil vides” o “uns keds per voltar arreu” en són alguns dels exemples.

A més de la campanya de comunicació, la Paeria ha creat un assistent virtual mitjançant una landing page per relacionar tota aquesta oferta professional amb la ciutadania. Trobahoabalaguer.cat conté tots aquells comerços, empreses de serveis i negocis que s’hagin inscrit al directori de Balaguer i permet que qualsevol empresa/servei tingui presència a internet sense necessitat de penjar tots els productes, sense descripcions, sense fotografies i sense manteniment. Tan sols amb el compromís de resposta de 24 hores un cop s’hagi rebut la sol·licitud del possible client buscant un article concret.

Aquesta i altres mesures per reactivar el teixit empresarial, comercial i de serveis de la ciutat, com la injecció de 100.000€ per a les petites empreses, surt de la partida destinada a la Fira Q que va ser cancel·lada el passat mes d’abril a causa de la Covid-19.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per