top of page
hemeroteca.jpg

La Paeria presenta l’oferta d’activitats per l’estiu per edats entre els 4 mesos i els 18 anys

Les diferents àrees de la Paeria han presentat l’oferta d’activitats previstes per aquest estiu, adreçades a infants i joves per edats van des dels 4 mesos fins als 18 anys.

Per infants de 4 mesos als 3 anys, s’ofereix el Baby Art Estiu, durant els mesos de juliol i agost a la llar d’Infants El Patufet. Per a la següent franja d’edat s’ofereix Petit Art Estiu, per a infants de 3 a 5 anys i que es farà al Casal Lapallavacara, del 25 de juny al 26 de juliol.

D’altra banda, a la Biblioteca es farà Art Estiu del 25 de juny al 26 de juliol, per a infants i joves de 6 a 12 anys. I un any més, des del Museu de la Noguera s’organitza l’excavació arqueològica del Cota Zero al Castell Formós, adreçada a joves de 12 anys a 18 anys, i que es farà del 25 de juny al 5 de juliol.

L’Àrea d’Esports organitza el Tecni Camp, adreçat a infants i joves de 5 a 15 anys, del 25 de juny al 6 de setembre i La Pròrroga, els vespres de dilluns a dijous, del 8 al 19 de juliol, es disputaran lligues de voleibol amb format de 3x3; de futbol 4 amb format de 4x4; i de bàsquet amb format de 3x3, per joves de 13 a 16 anys.

L’Àrea de Joventut proposa el programa ‘Jova’ joves i valors, del 8 al 19 de juliol, una activitat de voluntariat, per a joves d’entre 12 a 15 anys. També des del Pla Educatiu d’Entorn s’han organitzat les Setmanes OMG!, adreçades a joves de 12 a 16 anys, en les que es treballaran la cohesió, la cooperació i la igualtat, es faran a l’espai annex al Centre d’Interpretació de l’Or.
Opmerkingen


banner-reclam.gif
bottom of page