top of page
hemeroteca.jpg

La Paeria presenta els actes per la Revetlla de Sant Joan el 23 de juny

Balaguer ha presentat els actes per a la celebració de la revetlla de sant Joan, el proper 23 de juny.

Els actes de la revetlla començaran el diumenge a dos quarts de sis de la tarda amb un correbars, que anirà acompanyat de la xaranga Bsumeta i que començarà el recorregut a la part alta del passeig de l’Estació. També es farà una ballada de sardanes a càrrec de la Colla Sardanista Verge del Miracle i del Col·lectiu Sardanista de Balaguer.

A dos quarts de vuit arribarà la flama del Canigó de la mà del Club Ciclista Balaguer al parc de la Transsegre, i seguidament es farà la lectura del manifest a càrrec del Ball de Bastons del Casal Pere III. A continuació hi haurà l’actuació de música folk, tradicional i cultural amb el grup Kasonronda. Durant l’espectacle s’oferirà als assistents coca de sant Joan i moscatell.

A les onze de la nit es farà la concentració de la Rua de Llum i Foc, a càrrec dels Diables Bèsties Feréstegues de Balaguer i la companyia Saltimbankis de Bellvís. El recorregut de la rua començarà al mateix parc de la Transsegre cap a la plaça del Morter, seguirà per la passarel·la nova, el carrer el Portalet, travessarà el pont Nou fins a la plaça Pau Casals i retorn al parc de la Transsegre.

Seguidament es farà l’encesa de la foguera i començarà l’espectacle de pirotècnia i música. Un mica després de mitjanit començaran els concerts de la mà del grup ‘Milindris’ amb tribut a Melendi; i després hi haurà els dj’s Juanjo Garcia i Nash fins la matinada.


Comments


banner-reclam.gif
bottom of page