top of page
hemeroteca.jpg

La Paeria presenta el cartell de l’oferta musical de la festa major d’enguany

Música de diferents estils estarà present al pavelló Inpacsa i la Carpa Jove durant els dies de Festa Major


La Paeria de Balaguer ha presentat la programació de concerts per a la Festa Major 2023. El cartell l’encapçalen The Tyets i Els Catarres, els quals seran protagonistes dels concerts joves de les Festes del Sant Crist d’enguany.

Pel que fa a la programació de concerts, aquests començaran el dissabte dia 4 de novembre amb l’actuació de Loquillo, el qual oferirà un concert de la seva nova gira titulada ‘El Rey’, en la que es tocaran clàssics renovats barrejats amb noves cançons. El concert es farà al pavelló d’Inpacsa amb l’obertura de portes a les 20.30 h i l’inici del concert a les 22.30 h. Les entrades es podran adquirir a codetickets.com o a loquillo.com.

El dijous dia 9 de novembre tocaran l’orquestra i cobla Selvatana, i el divendres dia 10 l’orquestra Maravella. A la nit serà el torn de The Tyets, Zucla, Les Castizos i Jose Lorenzo, a la carpa Jove. A banda, al pavelló Inpacsa hi haurà l’actuació de ‘PLEASE’ el grup de tribut oficial a U2, així com un dels millors grups de versions anomenat XXL, que oferirà un recorregut per les millors cançons des dels anys 70 fins a l’actualitat, amb un repertori de més de dues hores i format íntegrament per números u.

L’endemà dissabte dia 11 tocaran Els Catarres, Brian Cross i Javi Reina, i paral·lelament al pavelló hi haurà un Festival Remember dels 80 i 90’s, amb quatre hores del millor de les dues dècades, per gaudir de la festa fins a la matinada. Finalment, el diumenge dia 12 actuarà l’orquestra Metropol.

Els concerts de les orquestres, també es faran extensius a les residències de gent gran i al casal de la Gent Gran, en les quals actuaran diversos duets durant els diferents dies de Festa Major.

A part de Loquillo, la resta és gratuït.
banner-reclam.gif
bottom of page