La Paeria prepara les preinscripcions dels diferents ensenyaments municipals

Les preinscripcions es faran telemàticament i en cas de no ser possible es pot demanar per fer-ho presencialment


Els departaments de les Llars d’infants, l’Escola de Música i l’Aula de Dansa han preparat tots els tràmits perquè les famílies puguin fer-los en línia i, d’aquesta manera, complir amb el que requereix l’estat d’alarma sanitària.

Pel que fa a les llars d’infants, les sol·licituds es podien presentar en línia a l’oficina virtual de la web de la paeria des del 20 i fins al passat divendres 29 de maig.

Si alguna família no pot fer les preinscripcions de forma telemàtica, es podran fer de manera presencial a partir de l’1 de juny a la sala d’exposicions de la Paeria havent demanat cita prèvia.

També a l’oficina virtual de la paeria es podrà trobar el formulari de preinscripció a les diferents formacions de l’Escola Municipal de Música de Balaguer. En aquest cas, el període començarà el 25 de maig i acabarà el dia 5 de juny.

Pel que fa a l’Aula Municipal de Dansa ‘La Xemeneia’, les preinscripcions es duran a terme telemàticament del 8 de juny al 24 de juliol. També s’ofereix la possibilitat de fer-les presencialment, però cal enviar abans un missatge a l’adreça de correu laxemeneia@balaguer.cat

Finalment, pel que fa a l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica, actualment s’està fent una enquesta per saber la voluntat de les famílies que ja estaven apuntades l’any passat per poder organitzar el curs en funció de la demanda, i sempre, amb la intenció de rebaixar les ràtios a les classes per complir amb les normatives de seguretat. En aquest sentit, un cop s’hagin definit els cursos, tindran prioritat a l’hora de fer la preinscrició els alumnes que ja formessin part de l’escola l’any passat.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per