La Paeria organitza per tercer any consecutiu el Concurs de fotografia Flors als Balcons

El concurs de fotografia Flors als Balcons és una activitat lligada al concurs Flors als Balcons que enguany a causa de la covid-19 ha estat ajornat al proper 2021.

Balaguer forma part de la xarxa de les Viles Florides de Catalunya, aquest moviment promou la transformació de l’espai urbà a través de la flor i la planta ornamental i vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país. Ser una Vila Florida implica que la ciutadania també doni valor, cuidi i estimi els elements vegetals, per la qual cosa des de la Paeria de Balaguer s’anima la ciutadania a seguir guarnint els balcons, finestres o jardins i ho comparteixi a les xarxes socials i a comprar plantes al comerç local.

El concurs Flors als Balcons és un concurs que pretén que la gent passegi per tota la ciutat, observant i valorant els diferents balcons guarnits, un format de concurs que en principi semblava inviable aquest any a causa de la pandèmia.

Hi poden concursar les persones majors de 18 anys amb una finestra, balcó o jardí de Balaguer.

S’haurà de fer una fotografia citant el compte @balaguerciutatflorida entre el 15 i el 25 de juny.

Etiquetar #florsalsbalconsbalaguer i #vilesflorides

La fotografia guanyadora del concurs serà la que tingui més “m´agrada”. El proper dia 26 de juny s’anunciarà la persona guanyadora.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per