La Paeria organitza diferents actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona

Balaguer ha celebrat aquest dilluns el primer dels actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones, i que aquest any té per lema “Dones i homes, corresponsables!”.

La lectura del manifest ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Estel de Balaguer, el Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera i altres entitats com Chabab al Amal. Després de la lectura del manifest, s’ha fet la inauguració del mural “Amb doble vida”, del taller de Street Art realitzat des del Programa Treball als Barris que va finalitzar el passat 4 de març i que ofereix la possibilitat de reflexionar sobre les desigualtats de gènere existents en la societat actual.

La Paeria de Balaguer, ha previst altres actes, com l’exposició “Quin temps tenim? L’organització de la vida quotidiana” que acull des d’avui i fins al 14 de març el vestíbul de la Paeria amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones.

Els actes continuaran el dia 11 amb la presentació d’un nou espai per les dones i seguiran amb la presentació el dissabte 13 de març del Punt Lila de Balaguer a les 11 h a la Sala d’exposicions de la Paeria de Balaguer. Aquest Punt Lila té l’objectiu d’informar, sensibilitzar i prevenir les actituds masclistes i comportaments sexistes.

Finalment, una xerrada en línia sobre el llibre “Mujeres invisibles para la medicina” de la política i metgessa catalana, Carme Valls Llobet, a les 11.30 h i es podrà seguir pel web www.adaptemlamedicina.balaguer.cat.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per