La Paeria millora el servei de borsa de treball i manté una alta activitat en Ocupació

Des de l’inici de l’estat d’alarma, el servei de prospecció, orientació i acompanyament a la inserció que ofereix la Paeria de Balaguer s’ha mantingut actiu de manera telemàtica. Per donar resposta, en matèria d’ocupació, a les empreses i a la població en situació de confinament, la Paeria de Balaguer va posar en marxa una nova eina informàtica per gestionar la borsa de treball. Mitjançant la web www.balaguer.cat les empreses poden ara donar d’alta ofertes de feina i gestionar les candidatures de les persones inscrites. Alhora, també via online, les persones en recerca de feina poden registrar les seves dades i autogestionar la seva inscripció a les ofertes publicades.

L’equip tècnic de l’Àrea d’Ocupació ha realitzat un total de 432 atencions a les 126 persones que s’han adreçat al servei durant el període de confinament. Pel que fa a la prospecció s’ha contactat amb un total de 79 empreses, fent seguiment de la situació i, en el cas de necessitats de personal, mediant per la gestió de candidatures. Durant aquest període 25 persones que s’han adreçat al servei en recerca de feina han assolit un lloc de treball, tot i la situació.

Es continuarà mantenint prioritàriament l’activitat telemàtica, no obstant també es realitzaran atencions presencials, sempre sota cita prèvia.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per