top of page
hemeroteca.jpg

La Paeria instal·la codis QR per accedir a la guia contra les violències masclistes

Des de principis de febrer, els equipaments municipals de Balaguer compten amb un codi QR, el qual dona accés a la ‘Guia de recursos de prevenció, atenció i reparació de les violències masclistes a la ciutat de Balaguer’.

L’objectiu és facilitar l’accés a qualsevol persona que necessiti informació entorn als recursos disponibles vinculats a la prevenció, l’atenció i la reparació de les violències masclistes al territori. Així, el codi QR dona accés als telèfons i informació bàsica per atendre a la violència masclista; una guia de recursos, amb informació més ampliada sobre cada recurs; i un apartat de suggeriments, avisos, queixes o qualsevol informació en relació a les violències masclistes.

Se n’han instal·lat al Casal Lapallavacara, la Biblioteca Margarida de Montferrat, el Xalet Montiu, el Centre d’Empreses i Innovació, els equipaments esportius i la Casa de la Paeria. La segona fase, els codis s’instal·laran en la resta de serveis públics; i en una tercera, en els comerços i establiments que s’hi vulguin adherir.

Comments


banner-reclam.gif
bottom of page