top of page
hemeroteca.jpg

La Paeria impulsa l’ocupació del jovent amb el projecte “Singulars”

Està finançat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal i de Catalunya i el duu a terme la Paeria i l’Associació Reintegra


Durant la primera quinzena de juliol han finalitzat les pràctiques en empreses del projecte Singulars, el qual té com a objectiu reforçar l’ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

En aquest cas, són les pràctiques vinculades a les dues formacions dutes a terme en el marc del projecte, les quals eren un curs d’auxiliar de comerç i magatzem; i un d’auxiliar polivalent de cuina i cambrers. En aquestes hi van participat un total de 30 joves, dels quals més del 50% han realitzat les pràctiques en empreses del sector comerç i hostaleria.

Des de l’Àrea d’Ocupació de la Paeria es valora molt positivament el recorregut que està tenint el projecte, tenint en compte la bona resposta de les persones participants, amb més de la meitat realitzant les pràctiques en empreses i que per tant sorgeix del propi interès i implicació. Igualment, les dades es valoraran més concretament al desembre, quan acabi el projecte i es pugui tenir una visió global de tot el procés.

A més, del total de joves que han realitzat aquests cursos, un 47% ja estan treballant en empreses.
banner-reclam.gif
bottom of page