top of page

La Paeria i les Associacions comercials organitzen l’activitat “A ritme d’estiu”

Les activitats programades es faran durant quatre dies entre els mesos de juliol i agost


La Paeria de Balaguer ha posat en marxa un seguit de propostes per aquest estiu, de la mà de les associacions de comerciants locals. Aquestes son activitats en les que es combinarà comerç, gastronomia i música en directe, i que es faran en diferents localitzacions de la ciutat durant els mesos de juliol i agost.

La proposta té la voluntat de promoure el comerç local i de proximitat, amb activitats que contribueixin a dinamitzar els productes i serveis que ofereix la ciutat, i sobretot activar el comerç durant els mesos d’estiu, amb activitats que puguin agradar a la població i que es quedin a la ciutat, per gaudir de bon ambient tot comprant.

Així es realitzaran quatre activitats, les quals es faran en divendres i s’han previst per als dies 5 i 19 de juliol, i 2 i 30 d’agost.

Les localitzacions també seran totes diferents, començant a la plaça del Pou; seguidament al carrer Barcelona en el tram entre el passeig de l’Estació i el carrer Sanahüja; la següent serà al carrer Fléming en el tram proper al carrer d’Urgell; i finalment, la darrera es farà a l’esplanada situada al davant de l’església de Santa Maria.

En cadascuna de les propostes les associacions han organitzat activitats diverses, que combinaran música en directe, gastronomia i l’obertura dels establiments comercials durant l’esdeveniment.

L’acte es va presentar dimecres 12 de juny, a l’esplanada de davant de l’església de Santa Maria, hi va comptar amb al paera en cap de Balaguer, Lorena González; el paer de comerç, Guifré Ricart; la tècnica de l’àrea, Antonieta Martínez; a més de representants de les diferents associacions de comercials de la ciutat.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page