La Paeria i el Consell es sumen a la reivindicació del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+

Aquesta passat 28 de juny es va celebrar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, i com cada any la Paeria de Balaguer i el Consell Comarcal de la Noguera, s’han sumat als actes de reivindicació d’aquest dia, per defensar la igualtat en els drets i les llibertats de qualsevol persona, rebutjar discriminacions de tot tipus.

En primer lloc, i atesa la prohibició del Tribunal Superior de Justícia de penjar en equipaments públics qualsevol bandera que no sigui oficial, a la façana del Consell Comarcal s’hi han estès 6 samarretes dels colors de la bandera representativa del col·lectiu LGTBI i es va il·luminar la façana amb els color de l’arc de Sant Martí el dissabte de 21 a 24 hores.

També s’adhereix a la campanya organitzada des de la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya. La idea de la campanya d’enguany és visibilitzar la unió de tots els pobles de Catalunya en la defensa de la llibertat i dels drets del col·lectiu LGBTI, i descentralitzar-la de Barcelona, alhora que reforçar l’existència de la Xarxa de SAI (Servei d’Atenció Integral) del territori català. En aquest sentit, el Consell Comarcal de la Noguera ha proposat als 30 ajuntaments de la comarca que pintin un pas de vianants o un altre element de la via pública amb els colors de la bandera LGBTI. Per això, la Paeria, ha pintat el pas de vianants que creua el Carrer la Banqueta a l’alçada del Pont Nou.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per