top of page
hemeroteca.jpg

La Paeria ha presentat la ciutat de Balaguer com a candidata per acollir un programa Erasmus+

La Paeria aposta per aquesta oportunitat per als joves en la seva formació i educació


La Paeria ha presentat la ciutat de Balaguer com a candidata per acollir un dels programes Eramus+, que es duen a terme en el marc de la Unió Europea. En aquest cas, Balaguer es presenta conjuntament amb una entitat de Lleida, una de Turquia i una de França.

Els Eramus+ (European Region Action for the Mobility of University Students) són programes educatius de la Comissió europea, concebuts per a promoure i finançar la mobilitat acadèmica del jovent dins la Unió Europea, fomentant l’intercanvi cultural, lingüístic i esportiu. En aquest cas, el programa va dedicat a l’ús de la Intel·ligència Artificial, amb objectius com dotar els joves d’habilitats per a desenvolupar projectes basats ​​en la IA; fomentar la seva creativitat; millorar la consciència i capacitat dels joves per l’ús ètic de la IA; promoure aplicacions de IA basades en valors ètics; o facilitar l’aplicació i l’intercanvi de coneixements.

En aquest cas, es farien tres sortides, una a cada país que forma part del programa participant. Per a cadascuna de les entitats sol·licitants s’atorgarien quinze mil euros, els quals aniran destinats a formacions, activitats i tallers, a més del mateix viatge per als joves participants en aquest erasmus.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page