La Paeria finalitza la campanya informativa sobre la gestió dels residus voluminosos

A partir d’ara es farà un seguiment per barris i s’ampliaran les campanyes de reciclatge


La Paeria de Balaguer ha finalitzat la primera fase de la campanya sobre com s’han de gestionar els residus voluminosos. Es tracta de la fase informativa que han dut a terme les agents cíviques i a partir d’ara es farà un seguiment per saber si la ciutadania compleix la normativa.

L’objectiu és que la ciutadania prengui consciència de la importància de complir amb els horaris i dies de recollida dels voluminosos.

La tasca d’informació ha consistit en el repartiment als domicilis de la ciutat d’un fulletó en què es recorda que els residus voluminosos cal deixar-los al costat del contenidor del rebuig, però només els dilluns i els dijous al vespre.

La campanya s’ha fet a tota la ciutat i el seguiment també es farà arreu de la capital dividint-la novament per zones.

L’acció sobre els voluminosos forma part d’una de les campanyes que la Paeria vol dur a terme per evitar situacions com la que fa unes setmanes va obligar a emprendre una altra campanya per netejar i arranjar espais verds, com el del Barranc dels Rucs, una zona molt deteriorada pels abocaments incontrolats de residus i ja es treballa en la nova ordenança de residus per tal d’acabar amb els abocaments incontrolats i les males pràctiques en matèria de reciclatge.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per