La Paeria de Balaguer tanca la fase de votació dels segons Pressupostos participatius

Pel que fa a les propostes que pot votar la ciutadania, n’hi ha un total de 20 de diferents tipologies. Es tracta de propostes molt diverses, d’interès general i distribuïdes per diferents barris de la ciutat i que van, per exemple, des de projectes per arranjar carrers o parcs, inversions per a mobiliari públic o de béns materials per a diferents equipaments, entre altres. Entre les propostes, hi ha també suggeriments de millores d’alguns entorns de la ciutat, ja sigui des del punt de vista de serveis com l’enllumenat, una millor senyalització vial o la reparació d’alguna infraestructura una mica deteriorada.

Altres propostes aposten per millores en parcs infantils o juvenils, una adequació del Parc del Reial o la instal·lació d’un ‘pumptrack’. També hi tenen cabuda propostes adreçades a la promoció i lluïment de la ciutat o l’adquisició d’un equip de so per cedir a les associacions.

Un cop tancat el procés de votació dels pressupostos, el dia 4 de desembre es donaran a conèixer les propostes guanyadores, que es preveu que es puguin executar durant l’any que ve.

Els nous Pressupostos Participatius compten amb una partida de 150.000 euros, que es veurà reflectida al pressupost ordinari de 2021.

Les votacions es poden fer per dos canals: presencialment a la casa de la Paeria, amb una bústia i de forma telemàtica mitjançant l’app Bústia Ciutadana.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per