La Paeria de Balaguer manté actiu el programa “De la mà: acompanyament a la gent gran”

La Paeria de Balaguer manté actiu aquest any 2021 el programa “De la mà: Acompanyament a la Gent Gran”.

Actualment aquest servei es presta pel mati i per torns. La majoria de les persones que necessiten aquests serveis, són amb tasques quotidianes com comprar, sortir a passejar, anar a passejar... Unes tasques que potencien la relació social.

Actualment són 30 els usuaris que gaudeixen d’aquest servei, és totalment gratuït i compta amb sis acompanyants contractats mitjançant el programa Treball.

Ara per ara el servei es dona pels matins, però es pot adaptar a les necessitats dels contractants. Quan arribi el bon temps, l’horari es mirarà d’ampliar per les tardes.

El programa d’acompanyament està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i les inscripcions estan obertes a qualsevol persona major de 65 anys interessada en participar-hi.

Aquest projecte va començar el passat any 2019 dins el programa Treball als Barris i després de la bona acollida que va tenir -tant per part de les persones usuàries com de les seves famílies- es va decidir donar-li continuïtat. Els interessats es poden adreçar als telèfons 973445200 o 618795495.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per