La Paeria de Balaguer es prepara per l’obertura d’alguns equipaments

La Paeria de Balaguer recupera alguns dels serveis que s’havien suspès com a mesura preventiva per la pandèmia del Coronavirus a partir d’aquest dilluns 18 de maig, coicidint amb l’entrada a la fase 1 de la regió de Lleida.

El retorn a l’atenció presencial a la paeria serà gradual mentre s’habiliten els espais de treball amb la instal·lació de mampares en alguns serveis d’atenció al púbic, tot i que es continuarà prioritzant l’atenció telefònica i digital.

Pel que fa a equipaments municipals, la Biblioteca municipal, podria obrir l’1 de juny només per al servei de recollida de llibres en préstec amb cita prèvia i s’estan estudiant tots els protocols de seguretat. El Museu de la Noguera i l’Oficina de Turisme ubicada al mateix edifici es podrien obrir el 15 de juny coincidint, a més, amb la campanya de Turisme Familiar. En el cas del Centre d’Interpretació de l’Or, falten concretar els protocols per a la seva obertura al públic al tractar-se d’un equipament amb unes característiques molt particulars.

També continuarà tancat el Casal Lapallavacara, on queden ajornats tots els tallers i cursos. Continuaran tancats el Cinema Balaguer i continuaran suspesos tos els ensenyaments presencials dependents de la Paeria, com les llars d’infants municipals, l’escola de dansa La Xemeneia i l’Escola de Música, la piscina coberta municipal, el pavelló 1r d’octubre i el pavelló del Molí de l’Esquerrà (a excepció dels casos que s’expliquen a la propera notícia de l’Àrea d’Esports).

La resta de serveis com jardineria, la brigada municipal, serveis d’escombraries i neteja continuen realitzant tasques a la ciutat, com els tractaments de desinfecció d’espais per evitar la propagació del coronavirus covid-19. El mercat setmanal continuarà oferint només parades destinades a l’alimentació.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per