La Paeria crea una web pels restauradors locals que ofereixen menjar per emportar

Els restauradors de menjar per emportar interessats es poden inscriure des de la mateixa pàgina


La Paeria de Balaguer ha posat en marxa el web restauracio.balaguer.cat per donar a conèixer aquells bars i restaurants de la ciutat que ofereixen menjars per emportar i/o servei a domicili.

A part del que ja s’està fent des de fa mesos, que és la digitalització dels comerços, empreses i serveis de la ciutat, aquesta és una web que s’ha agilitzat a causa de la pandèmia. Actualment, la pàgina web compta amb prop d’una vintena d’establiments inscrits.

Aquesta pàgina, senzilla i molt visual en la qual hi ha una imatge suggerent de cada establiment amb dos icones, una per visualitzar la carta de plats i l’altra per trucar directament a l’establiment.

Aquesta acció se suma a altres iniciatives que en els darrers mesos la Paeria ha posat en marxa per donar suport els sectors del comerç i la restauració impulsant la seva digitalització a través del Directori empresarial, comercial i de serveis; de la campanya “Troba-ho a Balaguer”; de la guia “Eines per a la digitalització del comerç de Balaguer - Guia de suport per a la venda on-line” o amb els ajuts de fins a 1.000 euros que es van atorgar als petits negocis locals més afectats per la COVID-19.

Per formar part del web, els establiments s’hi poden inscriure consultant la pàgina.


banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per