top of page
hemeroteca.jpg

La Paeria convoca la XIIa edició dels Premis Ziryab en dues modalitats

La Paeria de Balaguer impulsa un any més la convocatòria dels premis Ziryab, els quals s’atorguen en dues categories, la de conte llegendari i la de composició per a conjunts instrumentals. La temàtica d’aquesta 12a edició gira entorn al personatge de l’Home dels Nassos, un personatge que apareix el dia de cap d’any.

Els principals objectius de la convocatòria dels premis Ziryab de la categoria del conte llegendari son impulsar la creació literària, ampliar el repertori de llegendes ambientades a Balaguer, i donar a conèixer el patrimoni històric i cultural de la ciutat i el seu entorn. I quant a la categoria de composició instrumental, es pretén impulsar la creació d’un nou repertori musical, ampliar la literatura adreçada a formacions instrumentals d’escoles de música de nivell elemental i la seva promoció.

El veredicte es donarà a conèixer durant els actes de la Nit de la Cultura, el dissabte dia 20 d’abril. Pel que fa als premis, l’obra guanyadora rebrà 600€ i un accèssit de 200€; i la composició instrumental 1.000€ i un accèssit de 200€.

banner-reclam.gif
bottom of page