La Paeria amplia els espais per a la pràctica esportiva demanera individual

La ciutat de Balaguer, tot i no canviar de fase, el passat dilluns 25 de maig, va posar a disposició de la ciutadania nous espais oberts alternatius per a la pràctica esportiva individual.

Els grans equipa-ments esportius a l’aire lliure continuen tots tancats, a l’espera de poder entrar en la fase II, però de moment es podrà accedir a tots aquells espais esportius que permetin la pràctica d’activitat física en disciplines individuals, no impliquin la pràctica en grup i es pugui evitar el contacte entre els practicants.

L’espai de Fitness del pavelló del Molí de l’Esquerrà i els dos espais d’activitat física per la gent gran de l’avinguda Jaume I i l’avinguda Països Catalans, ja són accessibles amb la corresponent desinfecció diària i indicant la restricció d’aforament en cada un dels espais. La pista de skate de Països Catalans també s’ha habilitat amb aquestes mesures i se’n limitarà rigorosament el seu ús.

L’àrea d’Esports de la Paeria preveu un augment significatiu de la demanda d’ús dels equipaments un cop es pugui entrar en fase II. De fet, molts clubs federats han sol·licitat reprendre, amb les mesures pertinents, la seva activitat esportiva en les instal·lacions municipals, i des de l’Àrea d’Esports s’està parlant amb tots els usuaris i clubs, per atendre les necessitats i cobrir amb les màximes garanties sanitàries i de seguretat que pertoquen per a la següent fase.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per