top of page
hemeroteca.jpg

La Noguera va participar en la Setmana Europea per la Prevenció dels Residus

Com cada any, des de l’Àrea de Residus del Consell s’han impulsat activitats per participar en la Setmana Europea per a la Prevenció dels Residus, organitzada per l’Agència de Residus de Catalunya del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, en coordinació amb diverses regions europees, del 18 al 26 de novembre amb la celebració de milers d’activitats arreu d’Europa, de les quals més de mil han tingut lloc a Catalunya.

Amb aquestes activitats es vol sensibilitzar i donar a conèixer estratègies per reduir la generació de residus. Des del Consell Comarcal de la Noguera, continuant amb el treball que es fa a través de l’Àrea de Residus en col·laboració amb les escoles de la comarca, les activitats fetes han estat:

El concurs Separem per guanyar! El taller sobre Tèxtil i economia circular. El foment de l’ús de tovallons de tela en els menjadors escolars de la comarca. I les visites guiades presencials dels escolars de la comarca a les instal·lacions del Dipòsit controlat.

També s’han organitzat activitats fora de l’àmbit escolar, com la campanya adreçada a les administracions locals de la Noguera per reduir el consum de paper a les oficines, i les Xerrades-taller de cuina d’aprofitament.
banner-reclam.gif
bottom of page