La Noguera té nou servei de recollida de restes vegetals per a particulars

A partir del 9 de juny, el Consell Comarcal de la Noguera oferirà un nou servei de recollida selectiva de residus.

Es tracta d’un servei que recull les restes vegetals i de poda generades per persones particulars que s’ha posat en marxa atès que des de l’Àrea de Residus del Consell Comarcal s’havia detectat un augment d’aquest tipus de restes.

Finalment, s’ha decidit fer un servei de recollida porta a porta, cada dimarts (no festiu) a la tarda. Per utilitzar-lo, cal demanar-lo prèviament per whatsapp al 680 200 744 amb el text “Recollida fracció verda / nom i cognoms / adreça / municipi”, fins a les 13.00 h del divendres.

Un cop sol·licitat el servei dins d’aquest termini, les restes es poden dipositar entre dilluns al vespre i dimarts a les 12.00 h, al costat de la porta de casa, mai al costat dels contenidors, sense que interfereixin el pas de vianants o vehicles. Per facilitar la recollida, les restes de gespa, herbes, fulles i flors es deixaran en bosses d’escombraries lligades (preferiblement de 80 l i biodegradables) amb un màxim 10 kg per bossa; i les restes de poda i branques es lligaran en feixos d’un màxim de 1,20 m de llarg i 10 kg.

Les bosses o feixos que no continguin restes vegetals no es recolliran (per exemple, terra, pedres, testos i runa), com tampoc les restes de tales d’arbres i troncs, que s’han de portar a les deixalleries de Balaguer o d’Artesa de Segre.

Aquest servei s’adreça a particulars, les empreses de jardineria han de continuar gestionant les seves restes portant-les a la deixalleria, i es va oferir a tots els ajuntaments de la Noguera. De moment es prestarà fins a l’octubre de 2020.

Per contactar amb el Servei de Recollida i Gestió de Residus truqueu al 680 200 744 o al 973 448 933 (extensió 2) o per correu electrònic residus@ccnoguera.cat.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per