top of page
hemeroteca.jpg

“La Noguera es mulla i recicla” és la nova campanya d’estiu per fomentar el reciclatge

Aquest estiu l’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat una nova campanya d’educació i conscienciació ambiental per als infants de la comarca. El lema és “La Noguera es mulla i recicla”, i l’escenari seran les piscines municipals.

L’activat té una durada aproximada d’1 hora, i es fa en dos parts. La primera és una explicació dels beneficis i perjudicis que té per al medi ambient reciclar o no reciclar, i també de com n’és d’important que ja a casa seleccionem bé els residus per dipositar-los al contenidor correcte per tal que puguin entrar a la cadena de reciclatge.

La segona part consistirà en un joc aquàtic de recollir dins de l’aigua objectes que representen els diferents residus i que hauran de classificar llançant-los a unes cistelles que representen els diferents contenidors, encertant tant en la tria de la cistella com amb la punteria.

Aquesta activitat es farà durant els mesos de juliol i agost, en horari de matí, i hi podran participar tant banyistes per lliure com els grups dels casals dels pobles.

A data 29 de juny, l’han demanat 27 piscines municipals de la Noguera, i la primera on s’ha programat és la piscina de Butsènit d’Urgell el dia 13 de juliol.
banner-reclam.gif
bottom of page