La Lliga virtual celebra la Cursa del Sucre de Menàrguens i la Cursa de la Cirera de Corbins

Les properes cites el diumenge 7 de juny amb la cursa de Fraga i el 14 amb la Cursa de St Miquel de Lleida


Aquest diumenge es va celebrar la quarta cita de la Lliga Ponent Virtual cada cop amb més inscrits, que setmana rere setmana s’animen al nou repte proposat per Iter5, una manera de practicar esport encara que sigui per separat, però sense deixar el calendari de curses anual.

El diumenge 24 de maig es va córrer la Cursa del Sucre i aquest diumenge 31 de maig la cita era la Cursa de la Cirera de Corbins, comptant amb 150 inscrits, tot i que la lliga ja ha arribat a 292 seguidors.

A diferència de les tres cites anteriors, la d’aquest diumenge, tenia dos particularitats. D’una banda, els corredors hi podien participar com han fet fins ara, mitjançant la seva inscripció a la Lliga Ponent Virtual, però també ho podien fer inscrivint-se a la cursa. En aquest darrer cas, la inscripció es feia per una quantitat que era voluntària (mínim 2€), ja que els diners recaptats, un total de 710 euros, s’han donat íntegrament a la Fundació Arrels Sant Ignasi de Lleida, mentre que els inscrits gaudiran de 2€ de descompte en la inscripció de l’any vinent.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per