La Lliga Ponent Virtual té com a objectiu un repte solidari per recollir fons benèfics

L’objectiu és recollir 5.000 euros abans del 30 de juny per adequar els serveis d’Aremi per poder obrir amb seguretat


L’activitat va començar el passat diumenge 7 de juny, amb els 10K/5K de Fraga-Memorial Joaquín Calucho.

Les cites que l’han seguit aquest mes, són la Cursa de Sant Miquel de Lleida (el diumenge 14), la Milla del Secà de Sant Pere (cursa convidada, el divendres 19), la Cursa de la Guineu de Vilanova de Bellpuig (dissabte 20), la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi (diumenge 21), la Cursa de la Bassella de Miralcamp (dissabte 27) i la Cursa de Torrefarrera (diumenge 28).

Els respectius organitzadors d’aquestes curses han cedit, com en tota la Lliga Ponent Virtual, dos inscripcions per sortejar entre els participants. Algunes de les curses, a més, organitzen diferents accions per reforçar l’activitat. És el cas de la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi, que ha creat un repte solidari a Mi Grano de Arena.com.

Aquest repte té com a objectiu recollir fons per tal d’adequar els serveis d’AREMI i equipar-los amb el material essencial, i així poder reobrir-los el més aviat possible amb les garanties de seguretat i protecció exigides. Es necessiten obtenir 5.000 euros abans del 30 de juny. Cal remarcar que AREMI treballa amb i per a les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars de les terres de Lleida, un col·lectiu de persones amb gran dependència i per tant amb grans necessitats de suport i que és especialment vulnerable, motiu pel qual cal extremar les mesures de seguretat i prevenció després de la crisi sanitària desencadenada per la Covid-19.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per