top of page
hemeroteca.jpg

La Junta local contra el càncer a Balaguer organitza un dinar solidari pel proper 29 d’octubre

El proper diumenge 29 d’octubre a les 14h, al pavelló Molí de l’Esquerrà es farà un dinar solidari a favor del càncer, organitzat per l’Associació contra el càncer a Balaguer.

El preu és de 40€ i cal apuntar-se fins al 26 d’octubre trucant al 600 76 27 70 (Pilena Naval) o bé, trucant al 619 53 97 48 (Xavier Boneta). En finalitzar el dinar, hi haurà animació per part del Grup Somnis i també es farà sorteig de regals.

La Junta convida a tothom a participar en el “Dinar Solidari contra el Càncer”, una manera d’ajudar als afectats per aquesta malaltia i continuar treballant per a avançar en la recerca, la consciència i el suport, creant un món on el càncer sigui una paraula del passat i la solidaritat sigui la norma.

L’Associació Contra el Càncer és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 68 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Espanya. En 2022, l’Associació Contra el Càncer a Lleida ha atès a 1.383 persones entre pacients i familiars; té més de 103 delegacions i juntes locals i compta amb més de 800 voluntaris i 5.200 socis. A part ofereix diferents serveis tant a pacients com també als familiars.
banner-reclam.gif
bottom of page