La Generalitat endega una campanya per fomentar el consum cultural

Es tracta d’una campanya de promoció de la cultura i de suport a les entitats, les empreses i les persones que treballen en aquest àmbit


El Departament de Cultura ha posat en marxa la campanya Més cultura per fomentar el consum cultural. Es tracta d’una campanya de promoció de la cultura i de suport a les entitats, les empreses i les persones que treballen en aquest àmbit. L’objectiu és posar de manifest la funció essencial de la cultura.


La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, ha explicat que la campanya té un to “reivindicatiu” i fa èmfasi a com la vivència cultural té efectes directes en conceptes com ”l’emoció, la inclusió, la reflexió i la cohesió”, amb un eslògan que interpel·la directament la ciutadania: Quan tu hi ets, pren vida!.


“Tenim àmbits amb moltes dificultats, també confinaments de cap de setmana, però tot i així, amb millor o menor mesura, podem gaudir de la cultura i hi volem i hem de contribuir”, ha manifestat la consellera Ponsa en la presentació de la campanya, celebrada davant l’Arts Santa Mònica.


Més cultura és una campanya multicanal, amb presència en televisió, cinemes, ràdio, mitjans impresos i digitals, xarxes socials i espais exteriors (opis, autobusos i estacions de ferrocarril). La campanya posa de manifest que tots i totes som consumidors i generadors de cultura i que el sector cultural necessita de la nostra participació i implicació per seguir endavant, ja que entre tots donem vida a la cultura.

La iniciativa forma part de les mesures concebudes per pal·liar l’impacte de la pandèmia de la Covid-19, juntament amb les ajudes econòmiques i el cens d’Espais de Cultura Responsables, entre d’altres.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per