La futura Via Verda de la Vall del Sió anirà de Sant Guim de Freixenet a Balaguer

A principis del mes de juny va tenir lloc una nova reunió de treball per la futura Via verda. Tots els municipis de la Vall del Sió treballen per crear una via verda, resseguint el riu, entre Sant Guim de Freixenet i Balaguer.

En la reunió va participar el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Conselleria de Territori, Isidre Gavín, alcaldes de diferents municipis de la Vall del Sió, a més de tres tècnics del departament amb experiència en vies verdes i vies cicloturístiques que realitzen tasques d’assessorament en el projecte.

Es va acordar que la Conselleria serà l’encarregada de la redacció del projecte de traçat en una sis mesos, on es recolliran les propostes dels municipis en cada tram per on discorre la via. En aquest sentit, els tècnics de la conselleria assessoraran a cada ajuntament per a la definició del traçat i per la detecció dels punts més conflictius del recorregut. Tot plegat amb l’idea de fer un avant-projecte unitari que recollirà amb detall la totalitat del traçat per les diferents localitzats i amb les valoracions dels punts negres o crítics, per a poder presentar el projecte a una línia de finançament específica amb fons FEDER del 50% del cost.

Una iniciativa que pretén dinamitzar el turisme i ajudar a fixar gent al territori.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per